1° Φεστιβάλ Μικρασιατικών γεύσεων Νέας Αρτάκης

1ο Φεστιβάλ Μικρασιατικών γεύσεων Νέας Αρτάκης

Η PALAMIDAS FROZEN SEAFOOD ήταν και είναι αρωγός, κάθε υγιούς προσπάθειας ανάδειξης της παράδοσης, της αλληλεγγύης, της νεολαίας και του αθλητισμού.

 

Συνήθως το κοινωνικό μας πρόσωπο δεν το αναδεικνύουμε, αλλά αυτή την φορά αξίζει να επικοινωνήσουμε την στήριξη μας στον Σύλλογο Απανταχού Αρτακηνών & Κυζικηνών Ν.Αρτάκης, που για πρώτη φορά Πανελλαδικά διοργανώνει το 1ο Φεστιβάλ Μικρασιατικών γεύσεων στις 12-13-14 Ιουλίου 2019, στο γραφικό λιμάνι της Νέας Αρτάκης Ευβοίας.

 

Εκεί θα γίνει επίδειξη παραδοσιακών παρασκευών και δειγματισμός των συνταγών που έφεραν οι παππούδες μας , ερχόμενοι από τον Μικρασιατικό διωγμό του 1922.

 

Όλο το τριήμερο η PALAMIDAS FROZEN SEAFOOD και οι εκπρόσωποι της θα είναι εκεί, να μαγειρέψουμε παραδοσιακά τις συνταγές θαλασσινών, αναζωογονώντας μνήμες των ψαράδων συγγενών μας, από τις θάλασσες του Μαρμαρά και του Βοσπόρου.

1ο Φεστιβάλ Μικρασιατικών γεύσεων Νέας Αρτάκης
Πού ? Στην Νέα Αρτάκη


palamidas.gr
x

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδεχτείτε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική Προστασίας Προσωπικού Απορρήτου του palamidas.gr

Αποδέχομαι Δεν αποδέχομαι Όροι Χρήσης & Προσωπικά δεδομένα