Η εταιρία

Γνωρίστε μας

Η Εταιρία Παλαμίδας ιδρύθηκε από τον Σπυρίδων Παλαμίδα το 1981, ξεκινώντας σαν κατάστημα λιανικής πώλησης στο κέντρο της Νέας Αρτάκης, προμηθεύοντας την τοπική αγορά φρέσκα και κατεψυγμένα προϊόντα αρίστης ποιότητας σε ιδιώτες και επαγγελματίες. Με την πάροδο των ετών, μέσα από σκληρή δουλεία, επιμονή και προτεραιότητα το σωστό προϊόν στον καταναλωτή φτάσαμε στις αρχές του 2010 να αφουγκραστούμε τις ανάγκες του επαγγελματία και να δημιουργήσουμε τη δική μας πρότυπη μονάδα επεξεργασίας και τυποποίησης κατεψυγμένων και νωπών αλιευμάτων. Τα ηνία σε αυτό το δύσκολο έργο ανέλαβε ο Παναγιώτης Παλαμίδας, υιός του ιδρυτή.

Έχοντας την εμπειρία και τη γνώση μέσα από συνεχείς παρουσίες σε εκθέσεις παγκοσμίως, διασφαλίσαμε την τεχνογνωσία ώστε να την παρέχουμε στην εγχώρια αγορά, σε μια εξαιρετικά ευαίσθητη κατηγορία τροφίμων. Το αποτέλεσμα, μας βρήκε να επενδύουμε και να δημιουργούμε, σε ένα χώρο 4 στρεμμάτων στην ΒΙΠΕ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ, εν μέσω κρίσης, μια πρότυπη μονάδα 500τμ. Κατασκευάσαμε θαλάμους βαθιάς κατάψυξης ,συντήρησης και αποκτήσαμε εξοπλισμό επεξεργασίας και συσκευασίας, με βάση τα διεθνή πρότυπα.

Η νέα μας εταιρική ταυτότητα σε αυτό το εγχείρημα είναι η Παναγιώτης Παλαμίδας & ΣΙΑ ΟΕ με διακριτικό τίτλο PALAMIDAS FROZEN SEA FOOD.

Πιστοποιήσεις

ΕΛΟΤ EN ISO 22000:2005

.

Σκοπός

Τι κάνουμε

Η διασφάλιση της ψυκτικής αλυσίδας από την εισαγωγή έως την τροφοδοσία όλων των κατεψυγμένων και μη αλιευμάτων. Αναπτύξαμε αποκλειστικές συνεργασίες με τους κορυφαίους προμηθευτές του είδους, εγχώριους αλλά και παγκοσμίως, ώστε να παρέχουμε αλιεύματα υψηλής ποιότητας στο χαμηλότερο δυνατό κόστος. Συνεργαζόμαστε στενά με επιχειρήσεις κάθε μεγέθους, από μικρά εστιατόρια, μέχρι ξενοδοχειακές μονάδες και εταιρίες catering.

Εισάγουμε και διακινούμε προϊόντα από τις θάλασσες όλου του κόσμου επιλέγοντας πρώτη υλη που έχει μόλις αλιευθει από αλιευτικά σκάφη τελευταίας τεχνολογίας, εξασφαλίζοντας την άμεση κατάψυξη των αλιευμάτων σε ελάχιστο χρονικό διάστημα από την αλίευση ώστε να διατηρηθούν όλα τα απαραίτητα διατροφικά στοιχεία.

Η καταξίωση θέλουμε να έρχεται από την δουλεία μας και την ικανοποίηση του επαγγελματία αλλά και του καταναλωτή.

ΠΡΟΙΟΝ – ΤΙΜΗ – ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

…αυτή είναι η φιλοσοφία μας έτσι θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε.

palamidas.gr
x

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδεχτείτε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική Προστασίας Προσωπικού Απορρήτου του palamidas.gr

Αποδέχομαι Δεν αποδέχομαι Όροι Χρήσης & Προσωπικά δεδομένα